dinsdag 19 juli 2011

6 Basis Regels Voor Een Goede Relatie (Helpt Relatieproblemen onmiddellijk oplossen)

Onze relatie heeft veel weg van een Egyptische piramide. En wanneer we onze relatieproblemen willen oplossen, dan hebben we er baat bij deze eeuwenoude technieken nader te bekijken.

Want zo zit het:
Een relatie overleeft elke storm wanneer er een krachtige fundering is. Net als een piramide met zorg, nauwkeurigheid en vastberadenheid gepland en uitgetekend werd, zo heeft ook onze relatie enkele 'fundamentele basics'.

En wanneer je nadenkt over hoe je deze basis principes toepast op je leven, merk je hoe gemakkelijk het allemaal kan zijn. Met de juiste informatie en de juiste focus.

En hoe meer je ontdekt over relaties, hoe meer je erover wil weten en kan genieten van de technieken die je leert, die op een dienblaadje met een fris muntblaadje aan je gepresenteerd worden.

1. Us Time
Trek 1 dag uit voor jullie samen. En ik hoor je, misschien heb je kinderen, maak er dan een halve dag van of een uitgestrekte avond. Tijd om echt samen te zijn. Zonder gsm, zonder computer, gewoon 'old fashioned love.'
Het werkt. Passie gegarandeerd.

2. 1+1 = 2
De grootste fout die koppels maken is versmelten als dat chocolaatje dat veel te dicht bij de koffie lag. Het is een warboel en niet om aan te zien. Wanneer je jouw eigenheid behoudt, door tijd te maken voor je eigen interesses, merk je dat het plots veel gemakkelijker is: je bent verdraagzamer, liefdevoller en misschien realiseer je dat er weer opwinding en vlinders zijn.

3. Mannen zijn geen mind readers.
Wees open en eerlijk. Wij vrouwen hebben een talent om op multi levels met elkaar te praten. Intuitief voelen we aan wat de ander begrijpt.
De man heeft dit dus NIET :)
Zijn hersenen hebben baat aan een duidelijke boodschap. Liefst 1 boodschap per gesprek, zodat hij ook weet wat eerst te doen. Gebruik deze kennis en sta jezelf toe de frustratie te besparen: je kan hem niet veranderen.

4. Wees Jezelf
Jezelf zijn brengt het beste in jou naar boven. Wanneer je jezelf bent, dan straal je dat uit. Dan trek je als vanzelf kansen en liefdevolle waardering aan. Plus, wanneer je basis principe nummer 2 toepast, dan volgt deze automatisch.

5. Ga niet uit van veronderstellingen.
Hij weet niet dat we liever eerst 'opgewarmd' worden voor de seks. Hij weet niet dat we even willen met rust gelaten worden. Hij weet niet dat we tegen ons zin nu de afwas doen. En hij weet zeker niet dat we graag zouden willen dat hij ons wat meer verraste.
Veronderstellingen doden. Ik meen het. Veronderstellingen zijn de vijanden van liefde. Maar het goede nieuws is, wanneer we ze in de ogen kijken, dan smelten ze als sneeuw voor de zon.

6. Je hebt hem zoals hij is.
Aanvaard hem zoals hij is. Zoals ik al zei, je kan hem niet veranderen. Je kan hopen, smeken, wensen, bidden, maar net als jij bent wie je bent, zo is ook hij perfect zoals hij is. En wanneer je alle zorgen en negatieve gedachten los laat, dan vertelt je hart net hetzelfde.

En wanneer je zou voelen dat je er klaar voor bent, omdat je net een heerlijk gevoel van opluchting en 'aha' ervaren hebt, tot op het punt waar je iets hebt van, ik vind mijn relatie de moeite waard, ik wil ook intense waardering en aandacht en passie ervaren -
Dan heb ik goed nieuws. Het is niet nodig verder te zoeken, ik heb hier een gratis relatie rapport dat jou stap voor stap mee neemt en je in 15 minuten per dag extreme liefde laat ontdekken:

Gratis Relatie Rapport. Klik hier.

Veel plezier,

xxx
Passionella

PS - De meeste relatieproblemen kunnen we nu onmiddellijk zelf oplossen. Wanneer je beseft dat je daarvoor niet je geliefde nodig hebt, dan realiseer je hoe dicht je al bij de oplossing bent.

1 opmerking: