vrijdag 22 juli 2011

4 Situaties Om Te Vermijden op Romantische Vakantie & Relatieproblemen op te lossen

Verlangen. Uitkijken. Hopen en dromen. En eindelijk is het dan zover.


Vakantie!


Vakantie is het ideale moment om elkaar terug te vinden, om spanningen door te praten en opnieuw te voelen waarom je op hem verliefd geworden bent. Vakantie is het perfecte moment om terug dichter bij elkaar te komen en je geliefd en gewaardeerd te voelen.


In dit artikel leer je 4 gemakkelijke manieren om deze geweldig liefdevolle staat nog sneller te bereiken, zonder dat je iets speciaals hoeft te doen. Alleen het doorlezen van deze 3 tips zal je helpen discussies vermijden en werken zo krachtig dat ze relatieproblemen oplossen.


Wanneer we open staan voor deze suggesties, dan merken de meeste vrouwen een enorme verandering op. Ook wanneer ze terug thuis komen.


1.  Vermijd seconde op seconde samen te zijn.
Kwali-teit samen is belangrijker dan quantiteit. En dat weten we allemaal. Alleen zijn we soms wat angstig om de ander 'en onszelf) ruimte te geven, zeker op vakantie, zeker wanneer nog heel wat andere mensen (lees: verleidingen) in de buurt zijn.


Maar het feit is: 


wanneer je jouw geliefde ziet waterpolo spelen of jezelf een uurtje gegund hebt voor een strandwandeling, dan komt plots die aantrekkingskracht weer naar boven. 


We zien elkaar in een ander licht, in het licht van de persoon die we zijn en niet de rol van geliefde die we zo gewoon zijn.


2. Seks verwachtingen, no thanks!
Op vakantie gaan we ervan uit ons seksleven nieuwe energie in te blazen. Eindelijk hebben we tijd voor elkaar. De zon en ontspanning laten ons uitkijken naar heerlijk romantische seks momenten. 


En hoewel er niets mis is met seks plannen, wanneer we onze verwachtingen laten varen, dan pas stellen we onszelf echt open en kunnen we genieten van momenten om altijd te herinneren.


Het belangrijkste is dat je zelf comfortabel bent, sta jezelf toe je helemaal over te geven en durf te zeggen wat je wil.


3. Dagplannen forceren, spanning gegarandeerd.
Zelfs als koppel zijn we nog steeds 2 individuen, met eigen voorkeuren en eigen ideeën. Van zodra we beseffen dat er ook dingen zijn die we allebei anders willen doen, is het belangrijk om elkaar die ruimte te gunnen. Net zoals in het eerste punt zal het elk koppel dichter bij elkaar brengen.


4. Tegenslagen komen en gaan.
Het weer. Bagage problemen. Vertragingen. Badkamer is niet wat het lijkt. Soms zijn dingen niet zoals we willen dat ze verlopen. 


Op elk moment hebben we de KEUZE om er ofwel blijven op door te gaan en ons slecht te voelen, ofwel gewoon door te gaan en er het beste van te maken, ons te focussen op het feit dat we kunnen ontspannen, samenzijn en wat dan ook ons wel een goed gevoel geeft.


Wanneer je iets van dit artikel onthoudt, laat het alsjeblieft dit laatste zijn. Deze kracht van keuze zal je helpen om niet alleen op vakantie maar op elk moment van je leven vooruit te blijven gaan en je goed te voelen, je gelukkig en gezond te voelen.


En niets is belangrijkers dan de liefde die start in jezelf.


Nog een leuk vakantie artikel is deze: 7 Passionele Tips Voor Een Vakantie Om Nooit Te Vergeten.


Liefs,
Passionella.



1 opmerking: