zaterdag 3 september 2011

14 Jaar Getrouwd En Alle Relatieproblemen Oplossen: 3 Pittige Tips

Relatieproblemen oplossen met deze 3 pittige tips:

Wanneer je al enkele jaren getrouwd of samen bent, kan de passie verdwijnen. Een druk sociaal leven, kinderen en een drukke job kunnen een domper betekenen voor het seksleven. Gaan jullie als broer en zus door het leven, willen jullie dit veranderen en opnieuw (meer) passie in jullie liefdesleven blazen. Ontdek de leukste tips voor een passioneel seksleven!

Maak tijd!

Tijd voor elkaar maken is erg belangrijk. Je toont aan je partner dat hij/zij belangrijk is. Spontaan vrijen is leuk, maar met een druk sociaal leven of drukke, flexibele jobs is het soms moeilijk om gelijktijdig zin te hebben om te vrijen. Spreek met je partner een dag (en eventueel ook een tijdstip) af waarop jullie tijd voor elkaar maken. Beslis dit tijdstip op basis van jullie agenda’s. Probeer een dage in de week tijd te maken. Lukt dit niet, plan dan om de twee weken een “jullie-dag”. Ga samen uiteten, ga naar de bioscoop en bedrijf daarna passioneel de liefde. De kinderen mogen een dagje naar de
grootouders, en, vrienden en vriendinnen zullen even op je gezelschap moeten wachten. Tijd maken voor elkaar is het ultieme beginpunt voor passie in jullie seksleven en liefdesleven.

Zorg voor spanning

Spontaniteit is leuk, maar wanneer dit niet lukt moet je tijd maken. Probeer in die afgesproken tijd voor iets spannends te zorgen. Laat jij je partner initiatief nemen? Draai de rollen een keertje om en neem zelf de leiding in de slaapkamer. Gegarandeerd meer passie!

Experimentje?

Aan een passioneel seksleven kan je werken. Experimenteren, nieuwe dingen uitproberen is het perfecte middel voor meer passie in jullie seksleven. Haal een keertje handboeien naar boven. Doen jullie altijd hetzelfde seksstandje? Probeer dan eens een verrassend, nieuw standje. Dacht je dat seksspeeltjes alleen waren om te masturberen? Fout! Seksspeeltjes zijn ideaal om samen met je partner uit te testen. Penisringen, vibrators, dildo’s, anaal balletjes,…som maar op. Deze speeltjes zijn leuker wanneer je ze samen met je geliefde uitprobeert.

Bron:
http://verleiding.blogmas.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten