zaterdag 3 september 2011

Alle Relatieproblemen Oplossen Met 5 Tips Voor Meer Erotiek In Je Relatie

Vlammende passie en erotiek doen alle relatieproblemen oplossen.

Waar zijn die hartstochtelijke kussen, die verliefde blikken en die overweldigende lust gebleven? Reader’s Digest vroeg experts naar tips die de erotiek en de romantiek terugbrengen in uw relatie.
 

5 tips voor meer erotiek en romantiek in uw relatie

Meer passie, meer vuur... U hebt al jaren een relatie en bent eigenlijk heel gelukkig. Toch hebt u het gevoel dat er iets ontbreekt.
By CHRISTINE KOLB
 

1. Geef elkaar ruimte

Doe niet alles samen maar onderneem ook individueel dingen. Probeer een nieuwe hobby uit of trek er eens een weekendje op uit zonder gezin – en gun je partner dat ook. Je hebt elkaar daarna weer veel te vertellen.
 

2. Huishoudelijk werk maakt mannen sexy

Amerikaans onderzoek toont aan dat mannen die meehelpen in het huishouden door vrouwen aantrekkelijker worden gevonden dan mannen die languit op de bank liggen.

3. Wees speels

Wissel tijdens het vrijen enkele malen van rol. ‘Beide partners mogen tijdens de seks afwisselend de touwtjes in handen nemen en de ander leiden en verleiden,’ zegt seksuologe Willer. Het draait hier om het doorbreken van vastgeroeste patronen tijdens het vrijen.

4. Wek lust op

Blijf niet wachten tot de lust je overvalt – dat kan bij langdurige relaties sowieso lang duren – maar neem het initiatief om “opzettelijk” intiem te zijn. Als de lust wordt opgewekt, komt ze graag!’

5. Zorg ervoor dat je lekker in je vel zit

Uit onderzoek blijkt dat vrijwel geen enkele vrouw helemaal tevreden is met haar lichaam. ‘Probeer te achterhalen of het ideaalbeeld dat u in uw hoofd hebt een positieve uitwerking op uzelf en uw liefdesleven heeft,’ raadt Ulrike Brandenburg vrouwen aan. ‘Als dat niet zo is, gooi dit beeld dan zo snel mogelijk overboord!’
U bent mooi zoals u bent. Het advies aan mannen: laat uw partner weten dat u haar mooi vindt zoals ze is. Dit kan een enorm positieve uitwerking hebben op uw liefdesleven.

Bron:
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten