zaterdag 3 september 2011

Geen Passie In Je Relatie? Relatieproblemen Oplossen.

Wanneer de passie uitdooft, dan is het tijd om met deze tips onze relatieproblemen oplossen.

Wees niet getreurd, je bent de enige niet . Een op de vijf Nederlanders vindt dat zijn relatie geen pit meer heeft. Sleur en ruzie zijn de grootste veroorzakers van dat gevoel, aldus een onderzoek van vergelijk.nl.

Hoe verdwijnt de passie in je relatie? 
Naarmate een relatie langer duurt voel je langzaam de passie verdwijnen. Dit komt omdat je zo gewend bent aan elkaar en niks nieuws probeert. Hierdoor lijkt het alsof je in een sleur terecht bent gekomen. Om een goede relatie te houden moet je steeds op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen.

Tips voor meer passie in je relatie
  • Zorg dat je elke dag iets nieuws doet. Dit kan zo klein zijn een keer met stokjes eten in plaats van met mes en vork. Of sla dat bioscoop-avondje eens over en ga eens naar een spannend concert.
  • Geef elkaar de ruimte. Vaak brengen koppels te veel tijd met elkaar door en dat is dodelijk voor je relatie. Laat hem dus met zijn vrienden voetbal kijken en spreek zelf ook wat vaker met je vriendinnen af. Er zal meer passie zijn, als je dan wel bij elkaar bent.
  • Zorg voor quality-time met je partner. Als je dan een keertje tijd voor elkaar hebt, zorg dan dat je die tijd goed besteedt. Plan is een weekend helemaal alleen voor jullie, zonder kinderen. Doe wat jullie altijd al eens hadden willen doen en praat de dingen uit die je dwars liggen. Of doe eens echt ‘wild’ en bestel de erotische verassingsbox van 210th. In deze box vind je speeltjes en erotische opdrachten. Dit brengt ongetwijfeld weer wat passie in de relatie. 
  • Opnieuw verlangen. Heb je soms het gevoel dat seks op de automatisch piloot gaat? Spreek dan eens af om een tijd geen seks te hebben. Uit onderzoek blijkt namelijk dat streng religieuze mensen meer seks hebben. Omdat het niet mag, willen ze juist liever.  
Hoe vaak moeten we seks hebben? Wat is normaal? Hebben anderen echt zoveel meer seks dan jij hebt? En is het “niet gek” om maar eens in de 2 weken seks te hebben?
Hoeveel is te weinig en wanneer duik je toch net iets te vaak het bed in?

Gezondsheidsnet zegt dat het gezond is om twee keer per week seks te hebben. Dit is niet alleen goed voor je relatie, maar ook je lichaam wordt er sterker van. Door een orgasme komen er hormonen vrij die goed voor je zijn. En natuurlijk helpt de beweging ook een handje op je lichaam in vorm te krijgen.

Maar hoeveel seks is normaal? 
De meeste volwassen Nederlanders halen die twee keer per week bij lange na niet. Eenderde van de volwassen Nederlanders heeft nooit of hooguit één keer per maand seksueel contact, eenderde heeft meerdere keren per maand contact, en voor wederom eenderde is de frequentie meerdere keren per week. In overeenstemming met het feit dat de overgrote meerderheid van de contacten heteroseksueel mannenzijn, rapporteren  eenzelfde frequentie van seksueel contact als vrouwen.

Seks als je een relatie hebt 
Voor mensen met een relatie ligt het aantal keer seks per maand wel een stuk hoger: eenvijfde heeft nooit of hooguit één keer per maand seks, ongeveer 40% heeft hooguit één keer per week seks, en een even groot percentage heeft meerdere keren per week tot dagelijks seksueel contact.
Dus kom op, willen we gezonder worden en onze relatie verbeteren, dan zullen de meesten van ons dus echt wat vaker het bed in moeten duiken.
bron: Happymoms.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten