zaterdag 3 september 2011

Relatieproblemen Oplossen Tussen De Lakens

Wanneer we in bed opnieuw soulmates zijn, dan kunnen we onmiddellijk alle relatieproblemen oplossen.

Ga nu voor meer passie tussen de lakens.
In de loop van de tijd neemt de zin in seks en de passie binnen een liefdespaar vaak af. daar zijn verschillende oorzaken voor te bedenken. We hebben ze in een eerder artikel al besproken. in dit artikel komen we op dit onderwerp terug, maar deze keer willen we het niet over de oorzaken van een verminderd libido hebben, maar over de vraag: wat kun je eraan doen?
hoe kun je je liefdesrelatie weer nieuw leven inblazen? De adviezen die je hieronder vindt, zijn deels ontleend aan jullie mails, deels aan de meningen van experts op internet, maar ze zijn vooral ook gebaseerd op gezond verstand. Ze kosten je niets en zijn de moeite van het proberen waard.

Zet je onzekerheden opzij.
Niemand is perfect en de brutalen hebben de halve wereld. Nu hoef je echt niet brutaal te worden om je seksleven meer passie in te blazen, maar een flinke dosis zelfverzekerdheid en lef kunnen geen kwaad! probeer je in elke situatie op je gemak te voelen. accepteer je eigen schoonheidsfoutjes (en die van je partner) en probeer van elke situatie het beste te maken. overwin je onzekerheden, vooral in bed. het is de eerste, maar meest belangrijke stap op weg naar een intens, intiem en bevredigend seksleven.

Wie zegt dat je alleen seks in je eigen bed mag hebben?
Gebruik je fantasie en wees niet bang om samen met je partner op andere plekjes te experimenten. een beetje 'ontdekkingsgevaar' zorgt vaak voor nog wat extra opwinding. en sommige situaties zullen jullie terugvoeren naar de tijd waarin jullie elkaar nog maar net kenden en zullen heel wat gelukkige (en passionele) herinneringen oproepen.

Af en toe een klein en onschuldig rolspelletje kan geen kwaad.
Je weet best wel wat we bedoelen. Maak 'de sexy vrouw' die altijd nog in haar schuilt wakker en geef het beste van jezelf.

Laat je fantasie gaan
Wees niet bang om je erotische fantasieën met haar te delen, en fantaseer er gerust op los. Haal er, als je wilt, ook andere personen bij (figuurlijk dan) en bedenk de meest extreme situaties. het is natuurlijk niet de bedoeling dat je haar met je wilde verhalen razend jaloers maakt (en paar scherpe nagels in je rug bevordert de passie nu niet bepaald), maar een beetje jaloezie kan soms heel prikkelend werken. is dat het geval, ga dan maar los met je verhalen!

Bron:
http://www.adversus.nl/liefde-seksualiteit/meerpassie.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten