maandag 29 augustus 2011

6 Tips Voor Het Oplossen Van Relatieproblemen

Terwijl relatieproblemen oplossen is het goed dat we bewust
weten waar we mee bezig zijn: wat werkt en wat niet.

In het vorige artikel ontdekten we al zes geweldige strategieën -

Probeer deze volgende 6 Flair tips uit en laat me weten wat je ervaringen zijn!

7. Masseren dat hoofdje
Niet alleen voelt die massage zalig voor je partner, ook het feit dat hij zijn hoofd op je schoot legt, biedt je de unieke kans om face-to-face te converseren.

8. Probeer iets nieuwsOf het nu gaat om het proeven van kikkerbilletjes of leren snowboarden, als je samen die eerste ervaring beleeft, is het altijd veel prettiger. Dus delen die eerste keren!

9. Ontsnap aan de dagelijkse routine
Huur enkele romantische komedies, koop een stapel magazines en prop die ijskast vol met allerlei lekkers! Tijd om heerlijk te "unpluggen" uit die dagelijkse sleur en eens lekker niets te doen.  Dat wil zeggen: geen pc, geen gsm, geen telefoon. Gewoon genieten zonder enig schuldgevoel! Kan niet moeilijk zijn toch?!

10. Welke match is het vanavond, schat?Ook al haat je misschien voetbal, het behoort nu eenmaal tot het pakket "man". Dus heb je er zo eentje rondlopen, wees je dan bewust van het feit dat voetbal nu eenmaal een grote plaats inneemt in zijn leven.  Ons advies is dan ook: ga eens mee kijken naar een match! Hij zal het zeker appreciëren en wees er maar zeker van dat hij je achteraf nog wel zal bedanken.

11. KamperenHet klinkt misschien heel vreemd, maar als je dag na dag altijd maar debatteert of je nu pizza of chinees gaat eten, wordt het eens dringend tijd dat je het huis uitgaat. En dan bedoelen we dat ook in de meest letterlijke zin van het woord. Zorg voor een goede "bonding" door samen de tent op te zetten, een vuurtje te maken, te genieten van de simpele dingen, maar vooral van elkaar. En als je koud hebt, zal hij je ongetwijfeld wel verwarmen. Heerlijk.

12. Poezewoefke, sjoeke, bollekeOké, bovenstaande namen klinken nu wel héél cliché,  maar oh wat horen we ze graag. Dergelijke koosnaampjes bezorgen je  dat speciale gevoel dat alleen hij je maar kan geven. Maar als je echt in de smaak wil vallen, raden we toch aan om een tikkeltje origineler uit de hoek te komen. Hoe origineler, hoe closer. Dus buy buy  poezewoefke, hello hunkybunky! Wel één bemerking: koosnaampjes als "scheel ottertje" en "stinky Winky"  zijn misschien niet zo cliché, maar of ze echt het gewenste effect teweegbrengen bij je partner, is toch nog een andere vraag.



Bron:
http://www.flair.be/nl/seks-en-relaties/6490/19-tips-om-relatie-intenser-maken.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten