zaterdag 27 augustus 2011

Kan Je Relatieproblemen Oplossen? Waarom relaties ALTIJD te redden zijn

Wanneer relatieproblemen beginnen en we zoeken een een manier om die op te lossen, dan hebben we 1 belangrijk doel voor ogen: de jaren die we geïnvesteerd hebben niet verloren te laten gaan.

Want in de jaren hebben we een band gebouwd. We hebben zo'n mooie momenten samen beleefd en we hebben samen moeilijke momenten overwonnen. Onze relatie is iets waar veel heel veel energie ingestoken hebben en we vinden het dan ook de moeite om ervoor te vechten.

Maar de waarheid is: met vechten alleen komen we er niet.

De meeste vrouwen proberen eerst te praten, met veel zorg leggen ze uit wat hun op de maag ligt en samen proberen ze dingen te veranderen.

Feit is dat deze aanpak niet werkt.

Of toch niet op lange termijn.

Deze manier van samen dingen oplossen werkt perfect op korte termijn, maar na een week lijkt het alsof routine ons leven weer overneemt en merken we vol frustratie dat er helemaal NIETS veranderd is.

Wanneer we relatieproblemen oplossen, en dat kunnen we, dan is het belangrijk dat we dieper graven en de kern van het probleem aanpakken, MET SUCCES.

Want het probleem ligt vaak in het feit dat een vrouw zich ergert. De situatie waarin we zijn komt niet overeen met hoe we het zouden willen. Hij helpt niet in het huishouden, hij merkt niet eens op dat ik me mooi gemaakt hebt, er zijn duizend-en-een verschillende situaties, maar in de kern zijn ze allemaal dezelfde.

Onze hoop is nu een vaststaand gegeven: 

Van zodra we onze frustraties oplossen, dan kunnen we weer blij zijn om hem te zien, hem om de hals vliegen en verdrinken in zijn heerlijke lichaamsgeur.

Bron: http://knol.google.com/k/natasha-rose/kan-je-relatieproblemen-oplossen/bz7abmwrxcdb/4#
Bron: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten