maandag 29 augustus 2011

De Laatste 7 Pittige Tips Voor Het Oplossen Van Relatieproblemen

Relatieproblemen oplossen, wanneer we nu nog niet 'onze' manier gevonden
hebben: geen nood - de volgende tips zijn pittig en sexy!

Dank je, Flair :)

13. Toon je verborgen kantjeIedereen kent wel van die genante momenten waar het schaamrood op je gezicht staat en je je zo geneert dat je in de grond kan zakken van schaamte. Nu, wij, vrouwen, trachten deze herinneringen te bannen uit ons collectief geheugen. Waarom eigenlijk? Waarom niet eens het lef hebben om ze te vertellen aan je partner. Wedden dat jullie het beiden uitproesten van het lachen. Nobody's perfect! Durf die verborgen geheimpjes boven halen en verras hem. Hij zal je zo op een andere manier leren kennen wat weer zorgt voor een mooie schwung in jullie relatie.

14. Let's get nerdySamen een sudoku of kruiswoordpuzzel oplossen, bied je de unieke kans om te showen met je brains en lekker tegen hem aan te kruipen in de zetel. Niets zo sexy als een aantrekkelijke én intelligente vrouw. Beauty and brains!
15. spijbelen Meld je beiden, een paar keer op een jaar, ziek op het werk en doe waar je ook maar zin in hebt. Zorg er wel voor dat je je "ugh, ik denk dat ik een voedselvergiftiging heb"-stemmetje goed ingeoefend hebt.

16. ChallengeDaag je vriend uit voor een spelletje monopolie of nog beter twister! Deze spellen laten je namelijk toe de hele avond door te gaan en de winnaar mag natuurlijk kiezen welk speels cadeau hij of zij verdiend heeft. Ben je er al uit wat je wilt winnen?

17. Rise and shineSta op een zondagmorgen vroeger op en trek de bossen in op zoek naar een mooie idyllische plek waar je samen kan genieten van de zonsopgang. Met de nodige muffins en een grote thermos gevuld met heerlijke koffie, zal het ongetwijfeld een zeer romantische ochtend worden.

18. Leer hem iets bijZie je je man al deelnemen aan een Pilates of yoga les? Ik denk het ook niet. Mannen lachen niet voor niets met deze hobby's, het impliceert namelijk een krenking van het mannelijke ego. Maar het grootste probleem schuilt zich in het feit dat ze niet weten wat de hobby juist inhoudt. Aan jou dus om het uit te leggen. Huur bijvoorbeeld eens een yoga filmpje en doe het samen. Gaat hij eerst de oren van je kop zeuren? Oh, zeker, maar wedden dat hij wat gaat aflachen bij het bekijken van die filmpjes?!

19. Slaapzoentje
Alvorens je gaat slapen, geef je hem nog snel een kusje op zijn schouder. Het is een lief gebaar waarvan hij weet dat hij er elke avond op mag rekenen. Wedden dat hij perfect zal klaarliggen wachtend op zijn kusje?



Bron: 
http://www.flair.be/nl/seks-en-relaties/6490/19-tips-om-relatie-intenser-maken.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten