maandag 29 augustus 2011

Nu Alle Relatieproblemen Oplossen "Wij zijn closer dan ooit."

Relatieproblemen oplossen, is het echt zo eenvoudig als ze beweren?

Ontdek het zelf met deze leuke Flair tips - deel 1!

1. Creëer een "happy hour" gewoonte
Na een dagje werken is het zeer belangrijk dat je de overstap kunt maken van "work mode" naar "play mode". Hoe? Wel, waarom niet samen genieten van een glaasje wijn of een heerlijke kaasschotel? Of een korte, maar oh zo heerlijke vijf minuten knuffel? Jij kiest!

2. Co-cookingGa resoluut voor samen koken! Hij snijdt de groentjes en jij kruid alvast het vlees bijvoorbeeld. Niets zo ontspannend als samen kokkerellen en heerlijk keuvelen. Praten en koken? It works! En wie weet waar die keukentafel die avond nog dienst voor kan doen?

3. Relax samenJe komt thuis, voelt je helemaal uitgeput en het enige wat je wil doen is ontspannen. Waarom niet samen? Een heerlijke ontspannende douche of samen het badje in. Denk hierbij aan heerlijke bodylotions, sensuele geurkaarsen of zweemzoete wierook als ultieme stimulans tot relaxing.

4. Klein, maar oh zo fijn!Iedereen krijgt graag cadeautjes, hoe klein ze ook zijn. Het zijn die kleine verrassingen die ons leven een boost geven en het extra spannend maken. Als je dus voorbij een winkel loopt en je ziet iets liggen in de etalage dat zo bij hem past, koop het dan! Het moet helemaal niet duur zijn. Het zijn vaak de kleine dingen die zoveel betekenen voor de ander! En dat is bovendien weer een mooi excuus om eens heerlijk te gaan shoppen!

5. Volg een cursus waar je beiden geen talent voor hebt          
Beeld je even in hoe hilarisch moet het niet zijn om je partner te zien sukkelen bij een les pottenbakken, koken of dansen? Slechts één advies:have fun en geniet van elkaar!

6. Good morning!In plaats van uit je bed te springen en je te haasten naar je werk, kies er eens voor om je wekker een kwartiertje vroeger te laten afgaan. Duik met een heerlijk kopje koffie en croissantje de lakens weer in, geniet van de ochtend en elkaar en maak je dan pas klaar om naar je werk te vertrekken. Hou wel de tijd een beetje in het oog of je goede morgen is voorbij tegen dat je op je werk aankomt.

7. Masseren dat hoofdje
Niet alleen voelt die massage zalig voor je partner, ook het feit dat hij zijn hoofd op je schoot legt, biedt je de unieke kans om face-to-face te converseren.

8. Probeer iets nieuwsOf het nu gaat om het proeven van kikkerbilletjes of leren snowboarden, als je samen die eerste ervaring beleeft, is het altijd veel prettiger. Dus delen die eerste keren!

9. Ontsnap aan de dagelijkse routine
Huur enkele romantische komedies, koop een stapel magazines en prop die ijskast vol met allerlei lekkers! Tijd om heerlijk te "unpluggen" uit die dagelijkse sleur en eens lekker niets te doen.  Dat wil zeggen: geen pc, geen gsm, geen telefoon. Gewoon genieten zonder enig schuldgevoel! Kan niet moeilijk zijn toch?!

Bron:

http://www.flair.be/nl/seks-en-relaties/6490/19-tips-om-relatie-intenser-maken.html


Relatieproblemen oplossen, we love it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten